Living for connoisseurs

Fittings and materials created to suit the requirements of the inhabitants.

Living rooms

  • Unobstructed room heights of approximately 2.70 m
  • Bright oiled oak parquet flooring, Admonter brand, in all living rooms and lounges
  • Underfloor heating can be controlled independently
  • Floor-to-ceiling wood-aluminium windows with insulating triple glazing and chrome lining
  • Externally fitted, electronically-operated sun blinds
  • Mechanical living room ventilation
  • Backlit switches, Gira brand, with dimmer function and frame in a contemporary glass design
  • State-of-the-art intercom system with an extra-large colour display
  • Entrance doors with resistance level RC3
  • Locking system with safety lock
  • Pre-installed metal bolt contacts for optional installation of an alarm system
Bodentiefe Fenster und naturgeöltes Eichenparkett sorgen im Neubauprojekt M05 in Alt-Bogenhausen für ein helles und freundliches Ambiente.
Die Natursteinbäder des Neubauprojekts M05 sind mit hochwertigen Chrom-Armaturen von Dornbracht und Sanitärgegenständen von Villeroy & Boch ausgestattet.

Bathrooms

  • Jura grey natural stone covering floors and in wet environments
  • Shower flush to the floor with rainfall hand-held rod shower head and glass partition wall
  • High-quality chrome fittings, and Dornbracht designer siphon
  • Timeless sanitary items from Villeroy & Boch
  • Wall-width, heated crystal mirror with sanded and polished edges (to prevent mist forming).
  • Mirror lights and downlights from Occhio
  • With underfloor heating, which can be operated independently for each room, and additional designer heated towel rail from Vola
  • Sound outlet in suspended ceiling
Das Projekt M05 in der Merzstraße 5 in Alt-Bogenhausen - Die Grau- und Beige-Töne des Natursteins »Jura grau« schaffen eine einladende Atmosphäre
Das Projekt M05 in der Merzstraße 5 in Alt-Bogenhausen - Bäder mit Grau- und Beige-Tönen aus Natursteins »Jura grau«

Open spaces, access, underground parking

  • Underground parking with spaces suitable for an SUV
  • Unrestricted lift from the basement to outside the apartment, fitted with natural stone, mirror and glass elements
  • Apartments on the ground floor have their own private gardens and front gardens designed by a landscape architect
  • Fivefold lockable steel-wood entrance doors
  • Lockable cellar compartments in the basement
  • Bicycle parking places available in a locked room in the basement, as well as in front of the building
  • Professional lighting concept in communal and external areas
Top